Woonlinie

Werk je bij onze woningcorporatie, dan beteken je iets voor de mensen in het werkgebied. Je biedt hen zekerheid, zorg en een prettige woonomgeving. Een belangrijke en boeiende taak die je samen met enthousiaste collega’s oppakt in een open en informele organisatie die zich kenmerkt door spontaniteit en plezier. Je collega’s zijn ambitieuze professionals met een warme houding en kennis van zaken. Als team handelen we professioneel, vanuit zakelijk en sociaal oogpunt. Financieel rendement is een voorwaarde om zaken gedaan te krijgen, maar het is zeker niet onze enige drijfveer. Bij Woonlinie is iedere dag anders en is er ruimte voor creativiteit.

We verhuren circa 4.500 woningen en hebben vastgoedprofessionals hard nodig om ons huidige bezit te verduurzamen. We gaan hard op weg naar een CO2 neutrale woningvoorraad. We besteden ca 7 miljoen per jaar aan planmatig en niet planmatig onderhoud. Daarnaast bouwen we ca 100 woningen per jaar in de sociale huur- en commerciële koopsfeer.

Je bent van harte welkom om jouw kennis in de praktijk te brengen en met ons te delen! Voordat je beslist of je bij ons komt stage lopen, wil je misschien eerst weten bij wat voor bedrijf je terecht komt? Logisch! Daarom hebben wij een aantal stagiaires gevraagd om met jullie hun ervaringen te delen. Die verhalen noemen wij testimonials. Robin Bikker (stagiair HBO Rechten), Bjorn van de Berg (stagiair MBO Bouwkunde/architectuur) en Nienke Dijkhof (stagiair MBO directiesecretaresse) delen hun ervaringen graag met je. Je vindt ze op onze site: https://www.woonlinie.nl/stages/