Van Gelder

De Van Gelder Groep treed vanaf 2019 naar buiten met een nieuwe bedrijfsidentiteit. Met deze missie en visie is Van Gelder klaar voor de toekomst en kan het goed inspelen op de toenemende vraag naar duurzaamheid, energietransitie en betere mobiliteit.

Onze missie is:

Projecten realiseren door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering.

Die missie vatten we samen in onze slogan: vertrouwd verder.

Onze visie

Infrastructuur is van groot belang voor onze maatschappij. Het heeft grote invloed op de economie en de connectiviteit tussen mensen, maar bovenal voorziet het in essentiƫle levensbehoeften. Het is ook geen toeval dat we constant onze infrastructuur verbeteren.

Door de jaren heen is de complexiteit enorm toegenomen en om daar een positieve stempel op te kunnen drukken, moet je een betrouwbare aannemer zijn. Een bedrijf met loyale werknemers, die de kans krijgen zichzelf te ontwikkelen en daarom die extra stap willen zetten voor het bedrijf en haar opdrachtgevers. En een bedrijf met werknemers die altijd op zoek gaan naar een betere oplossing dan de vraag en constant communiceert met de opdrachtgever, zodat die niet voor verrassingen komt te staan.

Doordat Van Gelder een familiebedrijf is gebleven, zijn we niet afhankelijk van anderen. Zo blijven we onze eigen koers varen en blijven we ondernemen, zelfs wanneer de economie in een dip zit. Zo gaan we in alle bescheidenheid, maar zeker met ambitie, vertrouwd verder.

Toekomst

Er zijn mooie projecten gerealiseerd in de Nederlandse infrastructuur, maar alles wordt complexer en meer integraal. De vraag naar duurzaamheid, energietransitie en betere mobiliteit is enorm toegenomen. Dit is een taak die niet alleen uitgevoerd kan worden. Waar veel partijen zich focussen op het ontwikkelen van nieuwe technologieƫn, focussen wij ons hoofdzakelijk op de realisatie van projecten. Innovatie is een mooi woord, maar wij zorgen dat het ook uitgevoerd wordt. Vanuit onze vakkennis kijken we hoe innovatie toegepast kan worden. Dit doen we niet alleen omdat de wereld er om vraagt, maar ook zeker vanuit een ondernemersperspectief.