Sprangers

In 1796 sloeg oprichter Lambert Sprangers de eerste paal van ons bedrijf. Ruim twee eeuwen later kijken we, als één van de oudste bouwondernemingen van ons land, vol trots terug op een rijke bouwhistorie met duizenden gerealiseerde projecten. Tegelijkertijd richten we ons op de toekomst waarin we ons nadrukkelijk willen profileren als ‘de meest duurzame ontwikkelende bouwer van Nederland’.

Sprangers Bouwbedrijf is ijzer­sterk in reguliere én uitdagende nieuwbouw-, verbouw-, renovatie en onderhouds­projecten. Wij werken volgens de nieuwste kwaliteits-, veiligheids-en duurzaam­heids­richtlijnen en zoeken tegelijkertijd naar creatieve oplossingen. Daarbij houden we wel van een uit­daging. Een gedurfd ontwerp, een korte oplevertijd of een technisch of logistiek lastig project? Juist als iets niet lijkt te kunnen, maken wij het waar.

Vanuit onze lokale en regionale betrokkenheid geeft Sprangers Vastgoedontwikkeling (lid van Neprom) vorm aan leefomgevingen waarin mensen zich prettig en veilig voelen. Voor nu, maar ook voor toekomstige generaties. Dit doen wij vanuit ons enthousiasme voor het vak ‘bouwen’, gecombineerd met onze ondernemersgeest en ruime ervaring en kennis, maar ook altijd vanuit de noodzakelijke realiteitszin met een langetermijnvisie.