SMT Bouw & Vastgoed

Dit is wie wij zijn

SMT ontwikkelt en realiseert slimme, duurzame huisvestingsoplossingen voor gebruikers van maatschappelijk vastgoed. Met haar ruime ervaring in het beantwoorden van huisvestingsvraagstukken voor met name zorg en onderwijs, kennen we de business van onze klanten. We begrijpen hun doelstellingen, hebben inzicht in hun werkwijzen en weten wat ze nodig hebben. Oók waar het gaat om financiering en exploitatie.

Inzicht in wat nodig is
We verdiepen ons in de gebruikers, achterhalen hun wensen en dromen, hun verlangens en verwachtingen. Inzicht in hun beweegredenen is het fundament voor alles wat we ontwikkelen: toekomstbestendige omgevingen die zich in de tijd flexibel voegen naar veranderende functies. Altijd gebouwd op wat de gebruiker beweegt.  

Meer dan een halve eeuw
SMT komt voort uit een in 1967 aangegaan samenwerkingsverband tussen drie bedrijven: Systeem Montagebouw Tilburg. Hield het zich aanvankelijk uitsluitend bezig met bouwkundige werkzaamheden, inmiddels heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een innovatieve en conceptuele partner voor integrale Design & Build opgaven.

SMT is onderdeel van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB), een netwerk van meer dan 20 bouwbedrijven die gebruikmaken van elkaars middelen, mensen en expertise.