Over bedrijvendag L!NK

Ieder jaar wordt er vanuit de Avans Hogeschool, locatie Tilburg een bedrijvendag georganiseerd voor al haar studenten, docenten en geïnteresseerden uit de omgeving. De volgende bedrijvendag is op dinsdag 23 februari 2021.

De editie van 2020 vond plaats op dinsdag 18 februari. Als commissie vonden wij het wederom een zeer geslaagde dag. De studenten kwamen in grote getale. Zowel de studenten als bedrijven waren erg positief. De voorbereidingen voor de editie van 2021 zijn alweer in volle gang!

Wat maakt de bedrijvendag nu interessant voor studenten? Allereerst huisvest Avans Tilburg allerlei studenten; van eerstejaars tot vierdejaars. Iedereen zoekt voor zijn studie een (afstudeer)stage. Wie weet ben je zelfs op zoek naar een baan? Bij L!NK zijn deze connecties allemaal te vinden.

Naast interessante lezingen door vooraanstaande personen en organisaties bestaat het grootste gedeelte van het programma uit een bedrijvenmarkt. Op deze markt kun je een praatje maken met verschillende bedrijven uit je eigen vakgebied. Zo is er voor ieder iets te vinden; of je nu Bouwkunde, Civiele techniek, Ruimtelijke ontwikkeling of Technische bedrijfskunde studeert.

Naast deze bedrijven zullen er ook mensen van verschillende Technische Universiteiten aanwezig zijn om informatie te verstrekken over eventuele master, bachelor of een oriënterende minor aan het WO.

Tijdens L!NK is er voor ieder iets te vinden en voor alle opleidingen die Avans Tilburg huisvest is het interessant om een kijkje te komen nemen.