HC PS

Afbeeldingsresultaat voor HC PS

HC PS is een gerenommeerd bedrijf dat is opgericht in 1995 onder de naam PSB b.v.  door de initiatiefnemer van parkeergarage ventilatiesystemen. Op 1 augustus 2003 is PSB b.v. overgenomen door de HC Groep. De HC Groep is in 2016 onderdeel geworden van SIG Air Handling. Hierdoor behoren Synergie Projecten met een verscheidenheid aan zusterbedrijven die samenwerken tot de mogelijkheden en kan voor u een toegevoegde waarde zijn.

Met meer dan 3.000 opgeleverde parkeergarages wereldwijd, beschikt HC PS over een schat aan ervaring en zijn wij in staat een op maat toegesneden oplossing voor elke parkeergarage te maken. Een oplossing die bovendien concurrerend en innovatief is ten opzichte van traditionele ventilatiesystemen. HC PS houdt zich naast parkeergarageventilatiesystemen ook bezig met de ontwerpen, verkopen en installeren van Trappenhuis-overdruksystemen, Tunnelventilatie en de Service & Onderhoud hiervan.

Dit alles wordt gedaan door gecertificeerd eigen personeel die periodiek bijgeschoold wordt om “up to date” te blijven met de huidige technieken en wet & regelgeving. Onze engineering afdeling beschikt over BIM modelleurs die in samenwerking met de opdrachtgevers zorg kunnen dragen voor de noodzakelijke BIM modellen.

HC PS werkt met solide leveranciers die wereldwijd worden erkend en voor iedere situatie een passend antwoord hebben. Alle overige componenten worden door HC PS ge-engineerd en kwalitatief gecontroleerd. Dit alles waarborgt een hoge standaard van alle componenten waardoor een kwalitatief hoogstaand eindproduct(het systeem) ontstaat die door onze gespecialiseerde service en onderhoudsafdeling in stand kan worden gehouden.

Wij willen voor onze opdrachtgevers het beste want de veiligheid van alle gebruikers van parkeergarages, trappenhuizen en tunnels moet te allen tijde gewaarborgd zijn.