Shao van Rooten

Mijn naam is Shao van Rooten en ik ben 19 jaar oud. Als derdejaars bouwkunde student studeer ik aan Avans Hogeschool te Tilburg. Ik kijk ernaar uit om voor de derde keer weer deel te mogen nemen aan de L!NK bedrijvendag commissie. En met zijn alle een mooie editie neer te zetten!

Met mijn rol binnen de commissie wil ik een bedrijvendag organiseren die nuttig is voor zowel de studenten als de bedrijven zelf. Deelnemen aan deze commissie biedt mij ook de kans om te netwerken met verschillende bedrijven, en eventueel een interessante stageplek te kunnen vinden. Tevens hoop ik mijn communicatieve en professionele vaardigheden verder te ontwikkelen en mij beter bewust te worden van de verschillende mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Het doel van de bedrijvendag is om de studenten in contact te laten komen met de bedrijven. Wij hopen dat ze hierdoor een beter beeld krijgen van het bedrijfsleven en zich hier beter in kunnen oriƫnteren. Ook is het voor de bedrijven nuttig om een beeld te krijgen van de studenten die op stage komen.

Terug naar het overzicht

Linkedin transparant 1