Michael Lifmann

Terug naar het overzicht

L!nk-7

Goede dag, mijn naam is Michael Lifmann, ik ben 22 jaar en woon momenteel Tilburg. Ik studeer Technische Bedrijfskunde aan de Avans hogeschool en zit in het derde jaar. Dit is overigens ook het derde jaar dat ik lid ben van de LINK bedrijvendagcommissie.

In het derde jaar staat er een stage op de planning van de opleiding Technische Bedrijfskunde.  Deze stage is voor een TB student vaak het eerste moment dat ze in contact komen met een bedrijf wat niet in groepsverband of projectvorm is. Dit geeft een mogelijkheid voor de student om zichzelf te ontplooien en een bijdrage te leveren aan een bedrijf wat daadwerkelijk resultaat levert.
Verder is er in het vierde jaar een afstudeerstage, waarbij het vaak gebeurt dat studenten blijven werken bij het bedrijf waar afgestudeerd is. Het is dus een bijzonder belangrijke keuze om stage te lopen bij een bedrijf dat bij jou past en vice-versa. De LINK bedrijvendag geeft de mogelijkheid om contact te leggen en helderheid te creëren de twee partijen.

Zelf ben ik overtuigd van het belang van een (afstudeer)stage. Mijn doel is dan ook om, samen met de commissie de bedrijven die participeren, te helpen de juiste studenten te vinden voor hun stage- en afstudeerplekken. Daarnaast is het ook belangrijk om bij de studenten het urgentiebesef te creëren voor de opkomende stage(s) en ze daarna te helpen in het vinden van het juiste bedrijf.

Linkedin transparant 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *