Joris Oostvogels

Terug naar het overzicht

L!nk-8

Mijn naam is Joris Oostvogels, 20 jaar. Dit is mijn 2e jaar in de commissie van de bedrijvendag. Naast de vaste activiteiten in de commissie zorg ik dat de website up-to-date is en ben ik afgelopen jaar secretaris geweest. Ik ben bij deze commissie gegaan om studenten en bedrijven te helpen om met elkaar in contact te komen en daarbij ook mijn communicatieve vaardigheden richting bedrijven te verbeteren.

Ik studeer op dit moment Mens & Techniek en zit in het derde jaar. Deze studie is verplaatst naar de locatie van Avans in Breda, dus hier zullen geen bedrijven meer voor op de Bedrijvendag komen. Ik hoop door het organiseren van de Bedrijvendag weer een hoop bedrijven te koppelen aan studenten die nieuwsgierig zijn naar deze organisaties.

Ik vind dat de Bedrijvendag iets heel belangrijks is binnen onze school. Vooral voor studenten die moeite hebben met het vinden van een stage. Op deze laagdrempelige manier kunnen studenten zich in één dag goed oriënteren op interessante bedrijven en er misschien wel een afstudeerstage uit halen.

Linkedin transparant 1