Bram van de Ven

 

Terug naar het overzicht

Mijn naam is Bram van de Ven, 20 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn eerste jaar van de opleiding Technische Bedrijfskunde bij Avans Hogeschool in Tilburg.  Dit is het eerste jaar dat ik help met het organiseren van de bedrijvendag. Tijdens deze periode zal ik mij gaan focussen op het acquireren van bedrijven voor de L!NK bedrijvendag.

Met het organiseren van de L!NK Bedrijvendag wil ik graag mijn netwerk uitbreiden in de bouw/technieksector. Bij mijn vorige opleiding heb ik geleerd dat een goed netwerk essentieel is om men een goede positie te geven op de arbeidsmarkt/stagemarkt. Zelf heb ik meer dan gemiddelde interesse in commercie en ben zeer geïnteresseerd in de procestechniek. Ik ben communicatief sterk, servicegericht, kan goed met mensen omgaan en weet mezelf aan te passen aan situaties.

Bij het organiseren van de L!NK Bedrijvendag staat netwerken centraal. Veel studenten hebben er moeite mee om een passende stage te vinden doordat ze geen inzicht hebben over welke bedrijven er in hun markt opereren. Ik hoop om studenten en bedrijven te kunnen helpen om met elkaar in contact te komen, om zo uiteindelijk een stageovereenkomst aan te gaan.