Amy Vromans

Mijn naam is Amy Vromans en ik ben 22 jaar oud. Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding Mens & Techniek (Gezondheidszorg Technologie). Sinds het schooljaar (2018-2019) is deze opleiding verplaatst naar Avans hogeschool Breda. Na 3 jaar met veel plezier commissielid geweest te zijn heb ik ervoor gekozen om dit jaar de voorzitter te zijn van de L!NK Bedrijvendag commissie. Juist nu met de onzekere tijden is het belangrijk voor de studenten om zich te oriƫnteren waar hun interesses liggen en in welke bedrijven er zijn.

Mijn doel is om een Bedrijvendag te organiseren waar zowel de bedrijven als de studenten iets aan hebben. Zo kan het moeilijk zijn voor studenten om een (afstudeer)stageplek te vinden, wij als commissie willen de studenten hier juist een hand bij helpen om ze in contact te brengen met bedrijven. Daarnaast met het organiseren van de L!NK Bedrijvendag wil ik graag mijn (bedrijven)netwerk uitbreiden en mijn communicatieve vaardigheden verbeteren.

Ik ben ervan overtuigd dat ondanks deze tijden wij als commissie ook dit jaar op 23 Februari 2021 een succesvolle L!NK Bedrijvendag gaan neerzetten.

Terug naar het overzicht

Linkedin transparant 1