VeriCon

Beton, staal of hout; woonhuizen, hoogbouw of specials, we gaan geen uitdaging uit de weg. Variatie, daar houden we van! En uitdagingen. Wat bijvoorbeeld te denken van Mall of the Netherlands, waar we de gevel van 1,5 km hebben geconstrueerd. De stalen constructies en betonnen gevelconstructies zijn in alle richtingen krom en steken soms wel 15 meter uit. Dat betekent veel doordacht engineeringswerk en complexe constructieberekeningen.

Met een enthousiast team van bijna honderd betrokken collega’s zetten we in een open en zelfstandige werksfeer onze kennis en expertise in voor bouwkundige projecten. Samenwerken is daarbij een van onze belangrijkste waardes. We werken ook graag samen met studenten: stagiairs, afstudeerders, werkstudenten en duaal studenten.

Wij geloven dat innovatie nodig is om samen, efficiënter, betere, goedkopere en beheersbaardere gebouwen te maken. Modelleren doen we dan ook uitsluitend in 3D. We werken met een uitgebreid pakket aan geavanceerde rekensoftware zoals Grasshopper. Kan er hier iets beter? Dan zorgt ons team van ontwikkelaars daarvoor.

Wil je deel uitmaken van ons team en aan de slag met een uitdagend project? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op, of bekijk de vacatures op onze website.