VeriCon Ingenieurs BV

VeriCon gelooft in innovatie om zo samen op efficiëntere wijze betere, goedkopere en beheerbaardere gebouwen te maken.e

VeriCon is een innovatief, ambitieus, allround ingenieursbureau met wortels vanuit het constructief ontwerpen. We integreren daarbij steeds meer andere disciplines in het eigen proces. In de huidige complexe bouwwereld, waarin een grote diversiteit van specialisten werken aan een bouwproject, biedt VeriCon de oplossing.

We adviseren, ontwerpen, tekenen en berekenen met enthousiasme, economisch en efficiënt uitvoerbare constructies en gebouw installaties met oog voor architectuur en gebruiker, en met verantwoord en milieuvriendelijk materiaalgebruik. Daarbij integreren we graag onze kennis en expertise van innovatieve oplossingen, zodat helder en eenvoudig informatie gedeeld en werkzaamheden gecombineerd kunnen worden. Dit betreft ook werkzaamheden voor werkvoorbereiding en productieautomatisering.  VeriCon is voortdurend in ontwikkeling en innoveert graag samen met alle projectpartners om optimale meerwaarde toe te voegen aan het bouwproces. Het resultaat is dat bouwpartners zorgeloos nog economischer en efficiënter kunnen bouwen.

VeriCon staat voor constructieve veiligheid, duurzaamheid en 100% BIM. We lopen in Nederland voorop met 3D-engineering en BIM. Vanuit geavanceerde 3D-modellen kunnen alle bouwpartners werken met dezelfde informatie en kunnen deze gegevens desgewenst gekoppeld worden aan ERP- systemen en productiefaciliteiten. Bij VeriCon modelleren we “as built” met alle informatie vanuit 1 model zodat we foutloos en daarmee constructief veiliger kunnen bouwen.