Stagereizen

stagereizennlwithoutshadow3Maatwerk van de bovenste plank
Stagereizen doet het anders. Klantgerichte service en maatwerk van de bovenste plank, tegen de laagste prijs. Ons gepassioneerde en enthousiaste team is al sinds 2007 Down Under gevestigd. Met ruim zeven jaar ervaring in de bemiddeling van stages in Australië en Nieuw-Zeeland durven wij te stellen dat Stagereizen het stagebemiddelingsbureau met de beste service en beste prijs is.

Kwaliteit gegarandeerd
Het team van Stagereizen heeft al meer dan 1200 studenten succesvol aan een professionele en uitdagende stage in Australië of Nieuw-Zeeland geholpen. Door onze Nederlandse roots en studies weten wij heel goed wat de eisen van de onderwijsinstellingen zijn voor een professionele stage. Nog nooit heeft een door ons geplaatste stagiaire zijn of haar stage niet behaald. Wij vertrouwen in onze service en geven daarom een 100% geld terug garantie in het geval dat een stage door omstandigheden niet behaald kan worden.

Nooit eenzaam
Dankzij onze jarenlange ervaring weten we ook dat stagelopen meer is dan een werkervaring van 9 tot 5. Wij zetten nét dat extra stapje door het organiseren van activiteiten en weekendtrips. Zo ontdekken studenten het land, maar leren ze ook medestagiaires kennen. Want een stage ervaring in Australie of Nieuw-Zeeland wordt nog leuker met nieuwe vrienden.

(bron: www.stagereizen.nl)

Link
↳ Website