Lybrae Consultant

Lybrae Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. We zijn actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht.

Lybrae combineert de kennis van een adviesbureau met het netwerk en de flexibiliteit van een projectconsultancyorganisatie. Onze consultants bieden wij afwisselende uitdagende projecten gecombineerd met de zorg, zekerheid en aandacht die onze consultants van een goed werkgever mogen verwachten.

Onze dienstverlening is met name gericht op gemeenten, provincies, ministeries, waterschappen, omgevingsdiensten, RUD’s, ingenieurs- en adviesbureaus en aannemerij.

Lybrae wil excelleren in het vinden, binden en boeien van medewerkers én in het adviseren en ontzorgen van klanten bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken.

Lybrae Consultants streeft ernaar om als commerciële organisatie te opereren met oog voor haar medewerkers, de sociale omgeving, het milieu en de gezondheid voor mens en dier door het nieuwe werken, duurzaamheid, internet en intranet volledig in onze organisatie te integreren en door sponsoring van topsport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *