Livingstone

Livingstone Bij Livingstone begrijpen wij dat een eigen huis bouwen een unieke en spannende ervaring is. Graag maken wij deze ervaring zo persoonlijk en zorgeloos mogelijk voor u. Wij willen u de beste bouwervaring laten ervaren.

Na een eerste kennismakingsgesprek in onze showroom gaan wij aan de slag met uw ontwerp. Al onze ontwerpen worden op maat gemaakt, niets is te gek. We besteden veel aandacht aan uw ontwerp. Leidend hierin zijn de persoonlijke gesprekken die we samen voeren. Tijdens deze gesprekken komen uw ideeën al ‘schetsend’ tot leven. Gedurende het ontwerp wordt er rekening gehouden met meerdere factoren, zoals de (mogelijke) kavelgrootte, stand van de zon ten opzichte van de kavel, lichtinval in de woning en houden we rekening met (toekomstige) bewonerssamenstelling. Uw persoonlijke smaak en wensen worden zodoende heel mooi zichtbaar in uw eigen ontwerp. Hierbij denken we ook graag met u mee met een interieurplan en een tuinontwerp. Wanneer u akkoord bent, leggen wij het plan voor aan de Welstandscommissie van uw gemeente.

Na goedkeuring welstand vragen wij de omgevingsvergunning aan en besteden we aandacht aan de laatste details. Als de omgevingsvergunning is verleend, starten we met de bouw. Doordat Livingstone het proces in eigen hand houdt, vindt er een efficiënte voorbereiding plaats en wordt de doorlooptijd van de bouw beperkt. Dit kan doordat een gedeelte van de woning vooraf geproduceerd wordt in de fabriek. Een Livingstone woning kan in twaalf weken gebouwd worden, inclusief badkamer, schilderwerk enzovoort!

Wanneer de villa gereed is, en alles naar wens is wordt u uitgenodigd voor de oplevering en kunnen wij u feliciteren met uw prachtige nieuwe woning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *