LievenseCSO

LievenseCSO_NL_druk_kleur3
LievenseCSO Groep is een middelgroot multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van Stad & Omgeving en Water & Infra.
Wij zijn een sterke speler op het gebied van water, omgevingsvraagstukken, infrastructuur en gebouwen. Wij zijn gespecialiseerd in stedelijke ontwikkeling, multidisciplinaire projecten, bouwconstructies, milieu onderzoeken, infra, water & omgeving, leidingen & hoogspanning en leidingbeheer.
LievenseCSO Groep is een nationaal en internationaal opererend bureau met 10 locaties in Nederland en 3 in het buitenland met 350 medewerkers en behoort tot één van Nederlands grootste particuliere advies- en ingenieursbureaus. De gemiddelde jaaromzet van de complete LievenseCSO Groep bedraagt 35 miljoen euro.
Onder de LievenseCSO Groep vallen de volgende bedrijven: LievenseCSO, Bartels Ingenieurs voor Bouw & Infra, LievenseAdriaens en B&I.
Onze medewerkers zijn inhoudelijk gedreven professionals die hun kennis in praktijk brengen en hun expertise willen verbreden en verdiepen. De hang naar kwaliteit zit in onze genen en trekt medewerkers en opdrachtgevers aan die zich hierin herkennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *