Hydro

dtJJuEj7_400x400

Hydro heeft 50 jaar praktische en wetenschappelijke expertise op het gebied van geëxtrudeerde aluminium oplossingen. Wij bieden alles van onderwijs over aluminium tot ontwerp, productie, fabricage, oppervlaktebehandeling en afwerking.

Wij helpen ook met de logistiek van uw project, zoals het verpakken en de distributie van afgewerkte profielen.

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en aan de basis van alles wat wij aanbieden ligt onze kennis van aluminium en productieprocessen. We gebruiken onze expertise om de best mogelijke oplossing voor u te vinden, elke keer weer.

Materiaal- en procesonderzoek alsmede application development voegen waarde toe aan uw business. Wij bieden deze ondersteuning bij uw ontwerpen en productontwikkeling, met behulp van de R&D-teams uit onze centra in de Verenigde Staten, Zweden, China, Denemarken, Frankrijk, Duitsland en Noorwegen . Verscheidene van deze centra zijn toegesneden op de industriële sector.

Het feit dat we ook de end-of-life producten kunnen recyclen door ze om te smelten, is een garantie voor onze focus op milieu en een denkproces dat gedurende de gehele levenscyclus van Extruded Solutions producten wordt waargemaakt

Ruim 50% van onze productie is gebaseerd op gerecycleerd aluminium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *