Cadac Group

Cadac Group bedrijvendag
Door ontwikkelingen zoals robotisering, 3D printen, VR/AR, IOT (Internet of Things), big data, generatief ontwerp, 3D scanning, configureren, nanotechnologie en biotechnologie zal de manier waarop bedrijven opereren en produceren fundamenteel veranderen. Techniek en IT zijn nu onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Cadac Group stelt de maakindustrie, bouw en overheid in staat haar digitale agenda te ontwikkelen en te realiseren, waardoor zij de 4e industriële revolutie glorieus kunnen doorstaan. Wij lopen voorop in deze ontwikkelingen en ondersteunen onze klanten met praktische integratie- en veranderingsprocessen. Cadac is breed actief in de architectuur, bouw, installatietechniek, machine- en apparatenbouw, procestechniek, energie, maritiem en overheid.

De juiste mensen, die passen in onze cultuur, zijn daarbij cruciaal (it’s the will, not the skill!). De komende jaren zullen wij een nieuwe generatie ‘smart people’ aantrekken, die de drive en ambitie heeft om samen met ons ontwikkelingen te onderzoeken en toe te passen op onze praktische klant-vraagtukken. Door een nieuwsgierigheid naar innovatie en je self-propelling attitude, help jij onze excellente producten en diensten verbeteren. You can’t do a good job, if your job is all you do.

Natuurlijk kun je niet in een keer slagen, dus zijn wij van mening dat je veel vrijheid (in ruimte en tijd) in je werk moet krijgen om creatief te zijn. Daarnaast is het bieden van scholing, begeleiding en coaching voor onze new-comers en stagiaires vanzelfsprekend. You won’t regret it, if you apply…